A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Szerencsére sok családban van hagyománya a társasjátékozásnak. Ahol pedig a család szívesen játszik együtt, fontos, hogy a család legkisebb tagjai is bekapcsolódhassanak a tevékenységbe.

Nem egyszerű azonban olyan játékra bukkani, mely a totyogó korosztály számára is megfelelnek. A Lottó Ház 2-4 éves gyerekek számára készült, így az apróságok egészen kis korban elsajátíthatják a közös játék alapjait. 

A társasjáték nem csak segít a kudarctűrő képesség kialakulásában, de elősegíti a logikus gondolkodást és a szabálykövetés képességét is. 

A Lottó Ház teljes mértékben igazodik a kicsik igényeihez. A játék során olyan használati tárgyakkal találkoznak, melyek körülveszik őket. Ilyen az autó, az építőkocka, a maci és a lámpa. Az igényesen megrazolt, színes képkártyák vastag kartonból készültek, biztosítva a tartós használatot.

 

A készlethez 3 szoba (fürdő, konyha, gyerekszoba) és 24 képkártya tartozik. A kártyákon látható tárgyak megtalálhatók valamelyik szobában. 

A játék lényege, hogy a gyerekeknek meg kell találniuk a képkártyán látható tárgyakat szobákban. Eleinte felnőtt segítségével érdemes játszani, aki felmutatja az egyes képkártyákat, miközben a gyerekek megkeresik az adott tárgyat, saját szobájukban. Ha már segítséggel jól megy a feladat, a gyerekek egymás ellen versenyezve kereshetik meg az asztalra tett képkártyák között a saját szobájukhoz tartozó tárgyakat. 

Fordulónkként érdemes a szobákat megcserélni a gyerekek között.

A játék fejleszti a srácok megfigyelőképességét, kudarctűrését, szabálykövetését, koncentrációs-készségét és logikus gondolkodását. 

Lottó Ház Lottó Ház

Lottó Ház Lottó Ház

Lottó Ház Lottó Ház

Lottó Ház Lottó Ház

Lottó Ház Lottó Ház

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!