A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Kiadó: Pozsonyi Pagony Könyvkiadó

Szerző: Berg Judit

Kötésmód: Kemény borítású

Korosztály: 5-12 éveseknek

Oldalszám: 314 oldal

Rövid leírás: Több mint másfél évtizede szeli a tenger habjait Rumini, a Szélkirálynő fedélzetén. A kisegér ezúttal a Szila-tenger békés vizeiről utazik a Kartács-tenger rettegett hullámai felé, hogy megtalálja Sajtos Rozit, és Galléros Fecó elrabolt kisfiát. 

Véleményünk a könyvről: A kalandok ott folytatódnak, ahol a Rumini a Fényvizeken befejeződött. Az előző kötetben André de Majré kapitány segítségével elfoglalták a szurikáták Egérvárost, ám Galléros Fecó barátai segítségével elűzte a betolakodókat. Majré kapitány bosszút esküdött, és elrabolta Fecó kisfiát, Fecókát, a rá vigyázó Sajtos Rozival együtt. 

André de Majré, hogy a bátor tengerész ne akadjon gyermeke nyomára, a srácokat elrejtette a Kartács-tenger rettegett vidékén. Szerencsére a Szélkirálynő éppen arra veszi az irányt, így Fecó csatlakozhat régi barátaihoz a mentőakció során. 

Ahhoz, hogy Rozi és Fecóka végül megmeneküljön, számtalan veszélyes pillanatot kell átélnie a szereplőknek, miközben új barátokra tesznek szert, akik a legváratlanabb helyzetben nyújtanak segítséget hőseinknek.

Ahogy azt korábban megszokhattuk, izgalmas történet bontakozik ki a könyv lapjain, mely egyaránt szórakoztató felnőtt és gyermek számára is. 

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!