A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Marék Veronika meséin több generációnyi gyerek nőtt már fel. Kortalanságát és időtlenségét bizonyítja, hogy nemcsak a 60-as években állták meg a helyüket a könyvei, hanem a digitális kor gyerekei is ugyanúgy élvezik a meséket, mint szüleik és nagyszüleik.

A 17. ünnepi kötet igazi karácsonyi mese: Boribon és Annipanni üzenetet kapnak az angyaltól, hogy közeleg a karácsony. Azonnal készülődni kezdenek, ám Boribon hatalmas dilemmával szembesül. Annipanninak szeretné adni a legnagyobb ajándékot, de vajon minek örülne leginkább Annipanni? A készülődés közben ünnepi díszbe öltözik a ház, elkészülnek a vendégváró fogások, és megérkezik Bence is kiskutyájával, Szuszival. Mind együtt várják a karácsonyfa megérkeztét jelző csengőszót, de hiába! Az angyal keze megsérült, így nem tudja feldíszíteni a fát. Szerencsére Bence és Boribon gyorsan megvigasztalják a kislányt, a karácsonyfát pedig együtt díszítik fel. Végül a mackó is rájön, mi lenne a tökéletes ajándék Annipanninak: Ő maga bújuk bele a dobozba, hiszen Annipanni Boribont szereti a legjobban! 
A könyv tökéletes ajándék a legkisebbeknek, hiszen a meghitt mesével együtt készülhetünk, az ünnepek után meg egész évben örömmel gondolhatunk vissza a karácsonyra.

2-5 éves korig

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!