A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Idén is várja látogatóit megújult programmal a LokoPiknik és Kerti Vasutak Találkozója a Vasúttörténeti Parkban. Az Európai Kerti Vasutak Találkozója most új köntösben, immár 17. alkalommal varázsol igazi családi szórakozást a szeptember 23-24-i hétvégén színes programokkal, koncertekkel kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Egész napos családi programok mindkét napon 10 órától 18 óráig:

  • Mindkét napon 11 órától a Libavonat zenekar koncertjét tekinthetik meg a látogatók.
  • Szórakoztató előadásával mindkét nap 13 órától az Ákom-Bákom Bábcsoport fellépése mulattatja a nézőket: szombaton ’Az aranyszóló pintyőke’ című mesét, míg vasárnap ’Az aranyos tarajos kiskakas’ történetét hallgathatják meg a legkisebbek.
  • Ez alkalommal is számos hazai és külföldi modellvasút és látványos terepasztal megtekintésére lesz lehetőség az Orient-csarnokban, magyar, horvát, német és szlovén kerti vasutak is várják az érdeklődőket! Többek között egy 70 méteres terepasztal, mozdonyok és hajtányok is sorakoznak majd a kiállításon, mely mindkét napon megtekinthető lesz!
  • Északerdő Zrt. közreműködésében mindkét napon kisvonat szimulátorral, illetve egy kis kerti vasút pályával találkozhatnak az érdeklődők.
  • Szombaton a Közlekedési Múzeum közreműködésében, a ’Dobd fel a bringád!’ elnevezésű program keretében a családok többek között érdekes információkat kaphatnak a kerékpárok szereléséről, működéséről, és játékos alkotás formájában készíthetnek egyedi láthatósági matricát vagy akár kerékpárdíszeket is.
  • Szombaton és vasárnap látogatóink részt vehetnek a Kandó-kiállításon 10 órától 16 óráig kétóránként induló tárlatvezetéssel, Bíró Norbert vasúti muzeológus kalauzolásával.
  • A program teljes ideje alatt garantálja a szórakozást a Ninja versenypálya interaktív játszótere és az Óriás kalózhajó is! 
  • A programból most sem maradhatnak ki az örök kedvencek: az arcfestés, a csillámtetoválás és a kézműves foglalkozások sem! 

Az eseményre a Vasúttörténeti Park általános jegyárai lesznek érvényben.

Bővebb tájékoztatásért és a részletes programért kérjük, látogassák meg a www.vasuttortenetipark.hu oldalát.

A VASÚTTÖRTÉNETI PARK A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA.

Olvasd el ezeket is!

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!