A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke pénteken a Kossuth rádióban azt mondta, hogy a hagyományos és a távoktatást ötvöző formára kell készülni szeptembertől. Mint, ahogyan azt a napokban megírtuk, Gulyás Gergely szerint szeptembertől hagyományos módon indul az oktatás az általános iskolákban, most mégis arra következtetünk, hogy ez az információ még változhat.

Horváth Péter szerint a diákok és a tanárok is nagyon várják már a hagyományos oktatást szeptembertől, azonban a járványügyi szakemberek felhívására az egészségügyi szabályokat be kell majd tartani. Fertőtlenítőt kell kihelyezni az iskolák folyosóira, és a távolságok betartását is komolyan kell venni.

A hibrid rendszer lényege az lenne, hogy azokon a területeken, ahol a fertőzöttek száma megemelkedik ott át lehessen gyorsan állni a digitális oktatásra.

Az biztos, hogy izgatottan várják mind a gyerekek, mind a szülők a szeptemberi tanévkezdést. Sajnos már csak 1 hónap van a sulikezdésig hátra, így még most élvezzétek ki a nyarat!

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!